Ohje Suomisportin käyttöönottoon

7.4.2021

2021 Jäsenkortti

Hei,

Oulun Metsästys- ja Ampumaseura ottaa käyttöön Suomisport- palvelun ja tämän myötä vanhat jäsenkortit poistuvat käytöstä.

Verkko-osoitteesta:
https://www.suomisport.fi/events/9a164ee4-6225-4e85-a9b3-cc55df3078c3
pystyt luomaan itselesi Suomisport tilin. (Jos linkki ei toimi klikkaamalla, voit kopioida sen selaimesi osoiteriville)

Jos rekisteröitymisessä tulee virheilmoitus siitä, että henkilötunnus on jo käytössä, ota yhteyttä asiakaspalveluun suomisport@olympiakomitea.fi

Tietosi ovat Suomisportissa turvassa ja sinun itse hallinnoimiasi. Henkilötunnus tarvitsee syöttää ainoastaan kerran palveluun rekisteröityessä. Henkilötunnuksen avulla palvelu yksilöi sinut ja luo sinulle oman Sportti-ID:si, joka toimii jatkossa tunnisteenasi oman seurasi tai lajiliittosi kanssa asioinnissa. Sportti-ID:si löydät omasta profiilistasi. Palvelussa voit täysin itse hallita tietojesi käyttöä ja jakamista.
Vain henkilötunnus takaa luotettavan tavan varmistua liikkujan profiilin todenmukaisuudesta ja varmistaa esimerkiksi vakuutusten voimassaolon. Eli toisin sanoen hetua tarvitaan juuri sinun tietosuojasi varmistamiseen järjestelmässä.
Henkilötunnus ei näy järjestelmässä muille kuin sinulle itsellesi sekä järjestelmän pääkäyttäjälle virhetilanteiden korjaamista varten sekä vakuutuksia hankittaessa tai vahingon sattuessa vakuutuskäsittelijälle. Suomisportiin on rekisteröitynyt jo yli 400 000 suomalaista. Koska Suomisportissa myydään urheilulisenssejä ja -vakuutuksia sekä hallitaan kilpailuoikeuksia, on tärkeää, että palveluun rekisteröityvät liikkujat sekä alaikäisten liikkujien vanhemmat voidaan yksilöidä henkilötunnuksen avulla.


Rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen pysyt ostamaan ja maksamaan sinulle sopivan jäsenyyden menemällä kohtaan "Ostamaan"->"Jäsenyyden"->"Itselleni" ja syöttämällä esiin tulevaan kenttään "omas". Seuran nimeä klikkaamalla saat listan tarjolla olevista jäsenyyksistä. Valitse vaihtoedoista haluamasi jäsenyys ja etene ohjeiden mukaan.

Jos olet jo maksanut sinulle lähetetyn jäsenmaksun, niin ole hyvä ja toimita nimesi ja sportti-id sähköpostilla osoitteeseen toimisto@omas.fi. Näin saamme lisättyä jäsenyyden tietoihisi.

Jos olet estynyt käyttämään suomisporttia, pidä jäsenmaksukuitti mukana tositteena jäsenyydestä. Vuoden 2021 jäsentarroja ei enää lähetetä.


Oulun Metsästys- ja Ampumaseura ry