Joukkuehopeaa SM kisoista!

1.3.2022

Vasemmalta lukien: Joni, Essi, Teemu
Vasemmalta lukien: Joni, Essi, Teemu

Mitallinhimoinen iskujoukko lähti liikkeelle Oulun yön pimeydestä sunnuntai aamuna 00:15 kohti Mikkelin kisa-areenaa.

Liukkaiden kilometrien, lukuisten kuskin vaihdosten, huonosti torkuttujen lepovuorojen päättymättömiltä tuntuvien tuntien jälkeen kuski havahtui mikrouniltaan Mikkelin kylttien kiiltäessä ajovaloissa. Olimme perillä.

Kisapaikalla olimme ensimmäiset kilpailijat vain hiukan kisajärjestäjien jälkeen. Hieman krapulaisen näköinen joukkueemme aloitti valmistautumisen ja strategian viimeistelyn hyvissä ajoin henkisen valmentajamme Jessin johdolla. Istuttiin siis alas ja tarkistettiin somet.

Viisi minuuttia ennen kilpailijoiden ampumapaikalle kutsua päätettiin vielä lämpimikseen tarkistaa välineet. Yhden kahva ei mahtunut laatikkoon, toisen liipasin oli aivan liian herkkä ja kolmas ei löytänyt asettaan. Kaikki meni siis suunnitelmien mukaan.

Hyvällä fiiliksellä viivalle.

Lopputuleman ollessa niinkin jännä kuin kolmanneksi tulleen joukkueen kanssa tasapisteet ja sama määrä sisäkympejä. Ero saatiin aikaseksi viimeisen sarjan tuloksella, jossa pärjättiin 2 pisteellä. Koko kolmikon kaikki 180 laukausta oli siis kriittisen tärkeitä onnistumisia! Muistetaan tämä kun tekee mieli vaan ruutata kuti menemään.

Kolmanneksi jääneellä KAMS:n joukkueella saattaa harmittaa 155 laukausta, joista jokainen olisi voinut olla napsun parempi ja ratkaista kiiltävämmmän mitallin kohtalon heidän edukseen.

Kyllä voi olla pienestä kiinni.

 

Kisan tulokset löytyvät Mikkelin ampujien sivuilta