SM-kilpailut

SM-kilpailut

Mustaruudin SM-kisat ovat erinomainen mahdollisuus tutustua muihin mr-harrastajiin ja nähdä erilaisia mr-aseita. Kilpailujen osallistumiskynnys on matala ja ilmapiiri kannustava.

Osallistumme vuosittain mustaruudin SM-kilpailuihin OMAS:n joukkueella. Kilpailuajankohta on yleensä viikko Juhannuksen jälkeen, kilpailukutsu ja lisätiedot löytyvät liiton mustaruutisivujen kilpailukalenterista. Yleisimpiä SM-killpailupaikkoja ovat: Orivesi, Sipoo ja Salo.

SM-kisoihin ei ole karsintoja, kaikki halukkaat voivat osallistua. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ole yhteydessä seuran mustaruutiryhmän vetäjään hyvissä ajoin kevään aikana. Ilmoitamme joukkueet kilpailuun kootusti.

Seuran joukkueet

Jos haluat osallistua yksilölajien lisäksi joukkuelajeihin, ota yhteyttä mustaruutijaostoon. Joukkueet valitaan vuosittain näyttöjen perusteella siten, että kolme parasta ampujaa valitaan lajeittan ottaen jokaiselta huomioon parempi tulos erikseen järjestettävästä karsintakilpailusta ja edellisen vuoden SM-kilpailusta. Karsintakilpailupäivä sovitaan tarvittaessa SM-kisoihin lähtijöiden kesken.

Vuoden 2023 SM kisat Orivedellä 30.6-2.7.2023

 

PM-kilpailut

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut järjestetään kiertävällä periaatteella Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Liiton mustaruutijaosto muodostaa maajoukkueet.

Vuoden 2023 PM-kisat Norjan Korsfløytassa 14-16.7.2023