Jäseneksi

Haluaisitko Oulun Metsästys- ja Ampumaseura ry:n uudeksi jäseneksi?

Haluaisitko aloittaa urheiluammuntaharrastuksen?

Jos olet kiinnostunut urheiluammunnasta ja haluat kehittää itseäsi monipuolisesti omaksi iloksesi tai vaikkapa huipulle asti, niin kaikki tiet ovat avoinna urheiluammunnassa. Jos haluat liittyä jäseneksi vain saadaksesi aseenkantoluvan, harkitse liittymisesi uudemman kerran.

Kenestä voi tulla jäsen?

Periaatteessa kuka vain pääsee seuran jäseneksi, mutta kuitenkin edellytämme tiettyjä asioita. Seuran varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä henkilön, joka sitoutuu noudattamaan Oulun Metsästys-  ja Ampumaseura ry:n, Suomen Ampumaurheiluliitto ry:n, sekä soveltuvin osin Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n sääntöjä ja päätöksiä.

Tutustu toimintaamme.

Tule käymään radoilla, seuran jäsenet opastavat ja neuvovat sinua harrastuksesi alkuun. Tutustu ja kokeile eri lajeja, jos et aikaisemmin ole harrastanut ammuntaa, niin että löytäisit sinua eniten kiinnostavimman lajin. Näin pääsisit kehittämään itseäsi mieleisesi lajin parissa sillä mahdollisuuksia on paljon. 

Uusien jäsenten ilmoittautuminen.

Täytä sähköinen hakemus viereisestä valikosta ja lähetä se. Lähetettyäsi sen saat antamaasi sähköpostiin vahvistuksen hakemuksestasi. Hallitus käsittelee hakemukset kuukauden alussa ja lähettää Suomisport- liittymistiedot ja maksutiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vasta maksettuasi liittymis- ja jäsenmaksun olet seuran jäsen. Jäsenyys todennetaan Suomisportissa näkyvällä jäsenyydellä ja toimii mm kulkulupa Hiukkavaaran ampumaradalle ja oikeuttaa jäsenalennuksiin Pirilässä mm sarjalippusta.

Lisätiedustelut

toimisto@omas.fi. 
Myös hallituksen jäsenet antavat lisätietoja.
 

Tervetuloa OMAS :n jäseneksi.