Jäsenyyden todentaminen

Oulun Metsästys- ja Ampumaseura ottaa käyttöön Suomisport- palvelun ja tämän myötä vanhat jäsenkortit poistuvat käytöstä.

Suomisportin verkkosivuilta pystyt luomaan itselesi Suomisport tilin.

Jos rekisteröitymisessä on ongelmia, tai muuta kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluun suomisport@olympiakomitea.fi

Tietosi ovat Suomisportissa turvassa ja sinun itse hallinnoimiasi. Henkilötunnus tarvitsee syöttää ainoastaan kerran palveluun rekisteröityessä. Henkilötunnuksen avulla palvelu yksilöi sinut ja luo sinulle oman Sportti-ID:si, joka toimii jatkossa tunnisteenasi oman seurasi tai lajiliittosi kanssa asioinnissa. Sportti-ID:si löydät omasta profiilistasi. Palvelussa voit täysin itse hallita tietojesi käyttöä ja jakamista.
Vain henkilötunnus takaa luotettavan tavan varmistua liikkujan profiilin todenmukaisuudesta ja varmistaa esimerkiksi vakuutusten voimassaolon. Eli toisin sanoen hetua tarvitaan juuri sinun tietosuojasi varmistamiseen järjestelmässä.
Henkilötunnus ei näy järjestelmässä muille kuin sinulle itsellesi sekä järjestelmän pääkäyttäjälle virhetilanteiden korjaamista varten sekä vakuutuksia hankittaessa tai vahingon sattuessa vakuutuskäsittelijälle. Suomisportiin on rekisteröitynyt jo yli 400 000 suomalaista. Koska Suomisportissa myydään urheilulisenssejä ja -vakuutuksia sekä hallitaan kilpailuoikeuksia, on tärkeää, että palveluun rekisteröityvät liikkujat sekä alaikäisten liikkujien vanhemmat voidaan yksilöidä henkilötunnuksen avulla.


Rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen pysyt ostamaan ja maksamaan sinulle sopivan jäsenyyden menemällä kohtaan "Ostamaan"->"Jäsenyyden"->"Itselleni" ja syöttämällä esiin tulevaan kenttään "omas". Seuran nimeä klikkaamalla saat listan tarjolla olevista jäsenyyksistä. Valitse vaihtoedoista haluamasi jäsenyys ja etene ohjeiden mukaan.

Jos olet estynyt käyttämään suomisporttia, pidä jäsenmaksukuitti mukana tositteena jäsenyydestä. Vuodesta 2021 eteenpäin jäsenkortteja, eikä jäsentarroja enää lähetetä.