Ohjeita

Numerolaput

Kisatoimisto vastaanottaa ilmoittautumisia sekä luovuttaa numeroita perjantaina klo 13.00-20.00 ja jatkaa lauantai aamuna klo 8.00.

Tuomarikortti

SM kisaan osallistuminen edellyttää lisenssiä ja voimassa olevaa tuomarikorttia (ei Y66 ja Y73 sarjalaisilla). Lisenssi on tarkistettu Suomisport ilmoittautumisen yhteydessä mutta tuomarikortit tarkistetaan ampujilta numeroa hakiessa. Nopeuttaaksesi tarkistusta voit toimittaa kuvan kortista mielellään etukäteen osoitteeseen tero.rantonen@outlook.com.

Tuomarointi

Aloittavat tuomarit on nimetty ja merkitty aikatauluihin harmaalla värillä. Tuomarointi kilpailussa hoidetaan LOISTAVAKSI todetulla tavalla, eli JOKAINEN (paitsi ALLE 15v, Y66 ja Y73 ampujat) menee oman suorituksensa jälkeen tuomaroimaan. Tuomarit tulee vaihtaa lennosta ammuntaa KESKEYTTÄMÄTTÄ. Jokaisen pitää ymmärtää, että mikäli jokaisen vaihdon ajaksi ammunta keskeytetään, jatkaa se päivää todella paljon. Ampujat myös kuittaa tuloksensa ammunnan jälkeen, kirjuri laskee tuloksen, sanoo sen ampujalle ja ampuja nyökkää tai muutoin hyväksyy tuloksen ja kirjuri merkkaa nimen viereen OK. Kaikki tulokset pitää olla kuitattuna OK merkinnällä, kun tuloskortit tulee toimistoon.

Kahvio

Lämmin ruoka on tarjolla molempina päivinä rajoitetun ajan, alustavasti klo 11-13 välillä. Kahvio palvelee kisojen aikaan aamusta iltaan. Kisa-alueella ei ole juoksevaa vettä. Vesikontti on käsien pesuun yms. mutta juomavedestä kilpailijoiden tulee huolehtia itse. Kahviossa on toki myytävänä virvokkeita joka lähtöön.

Palkinnot

Palkintoina SM mitalit. Osallistujien kesken arvotaan Remeksen lahjoittama piippukamera. Arvonta suoritetaan palkintojen jaon jälkeen paikalla olijoiden kesken.
https://www.remes.fi/metsastys/metsastystarvikkeet/tactacam/tactacam-6.0.html

Harjoittelu

Harjoittelu mahdollista yhdellä radalla perjantaina klo 13-18. Kierroksen hinta 8€

Pysäköinti

Lauantaina ja sunnuntaina pysäköinti ohjataan Hiukanreitin varteen. Varsinaiselle haulikkorata alueelle ei ole pääsyä kuin kävellen.