Radat

Haulikkoradat sijaitsevat Hiukkavaarassa, 1,5 km Paviljongilta, luotiratojen jälkeen. Radoille kulku tapahtuu kasarmialueen lävitse.

Haulikkoradalta löytyy trap- ja skeet-ratojen lisäksi Compak Sporting -radat, jotka tarjoavat myös metsästäjien haluamia harjoitusmahdollisuuksia ja erikoiskiekkoja, kuten jäniskiekkoja ja korkealta mastosta lähteviä kiekkoja.

Jaosto järjestää kesällä yleisiä ampumailtoja huhti-syyskuussa. Yleisinä ampumailtoina on halukkailla mahdollista saada opastusta. Radalle on mahdollista varata myös yksityis-tilaisuuksia, lisätietoja yksityistilaisuus-vastaavalta, ks. Yhteystiedot.

Haulikkoradoilla ammuttaessa käytetään vain seuran heittimiä ja kiekkoja, omien heittimien ja kiekkojen käyttö radalla on kiellettyä.

Kilpailut ja muut erikois-tilaisuudet, ks. Kilpailut.

 

Ampumaan?

Jokaisen on mahdollista päästä ampumaan radalle yleisinä ampumavuoroina, siis myös ilman OMAS-jäsenyyttä. Radalle tullessasi tarvitset aseen, panokset ja kuulosuojaimet sekä ratamaksun verran käteistä. Myös liikuntasetelit käyvät maksuvälineenä. Maksu sisältää kiekot, valvonnan ja opastuksen.

Seuran ampujat opastava mielellään sekä aloittelijoita että jo kokeneempia ampujia. Ota yhteyttä Johanna Huotariin tai Tero Rantoseen. (etunimi.sukunimi@omas.fi)

Radoilla järjestetään myös Metsästysammunnan ABC koulutuksia joissa aloittelija saa hyvät perustiedot haulikon ja kivääriammunnan perusteista. Lisätietoja ja kurssipäiviä voit katsella osoitteesta https://metsastajaliitto.fi/metsastajalle/metsastysammunnan-abc

 

Yleiset vuorot 2023

Rata avoinna alla olevan mukaisesti toukokuun 2023 alusta syyskuun loppuun

  • Rata avoinna tiistai, keskiviikko, torstai klo 14-20
  • Lauantaisin klo 11-15
  • Ratatyöntekijä paikalla ylläolevina aikoina, poislukien juhlapyhät jolloin rata on kiinni ympäristölupaehtojen mukaisesti. Lisäksi tiistai- ja torstai iltaisin opastamassa ja valvomassa seuramme aktiiveja

 

Kiekon hinta 2023

Jäsenhinta

  • 0,20€ kpl = 5€ kierros
  • Nuoret alle 20v: 3,8€ kierros

Vierasampuja

  • 0,26€ kpl = 6,5€ kierros

 

Hiukkavaaran ampumaratojen uudet säännöt ovat tulleet voimaan joulukuussa 2014. Katso säännöt Hiukkavaaran sivuilta.

Ratojen käyttö on kielletty juhlapyhinä, joulu- ja juhannusaattona ja pääsiäislauantaina. Muuten ampuma-ajat ovat:

  • maanantai - perjantai 08.00 - 20.00
  • lauantaina klo 10.00 - 18.00
  • sunnuntaina klo 12.00 - 18.00