Ennakkoilmoittautuminen tammikuussa 2021 järjestettävälle Siluetin tuomarikurssille

Siluettiammunnan edellytykset paranevat Oulun talousalueella merkittävästi kun Ruutikankaan ampumaradalle valmistuu ensi vuonna ensimmäinen siluettiammuntaan soveltuva rata. Oulun Metsästys- ja Ampumaseura haluaa omalta osaltaan tukea lajia ja sen harrastajia ja järjestää siluettiammunnan II-luokan tuomarikurssin tammikuussa 2021 Raksilan sisäampumaradalla (Pikkukankaantie 2B). Kurssin tarkka päivämäärä vahvistetaan myöhemmin, ja se tullee olemaan jokin tammikuun lauantai tai sunnuntai. 

Tuomarikurssin kouluttajana toimii Veikko Huotari. Osallistumismaksu on seuran ulkopuolisilta 25€, OMASn jäsenille kurssi on ilmainen.

Suorittamalla kurssin ja läpäisemällä kurssin päätteeksi järjestettävän tentin osallistuja saa SAL:n Pohjois-Pohjanmaan aluejaoston myöntämän tuomarikortin. Kortti oikeuttaa eriasteisiin toimitsijatehtäviin ja on pakollinen osallistuttaessa SAL:n SM-kisoihin.

Mikäli siluettiammunta ja siinä kilpaileminen kiinnostaa niin täytä ja lähetä alla oleva ennakkoilmoittautumislomake viimeistään 15.12.2020 mennessä. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova, sillä kerätään ainoastaan ennakkotietoa kiinnostuneiden määrästä, jotta osataan varautua sopivilla järjestelyillä. Mikäli sinulla on kysyttävää kurssiin liittyen, niin voit lähettää kysymykset osoitteeseen mika.koivuluoma@omas.fi.

Ennakkoilmoittautuminen Siluetin tuomarikurssille

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.