Compak, Ruutikangas

Tulokset

PDF-tiedostotuloslista.pdf (104 kB)

Ilmoittautuminen Ruutikankaalla 8.10.2017 pidettävään 100 kiekon Compak kilpailuun. Lisenssiampujille kaksi sarjaa, A (yleinen/miehet), B(kaikki muut), C (metsästäjäsarja). Osallistumismaksu 35€. Kilpailu alkaa klo 10.

Ennakkoilmoittautumiset mielellään perjantai 6.10 klo 22 mennessä. Mukaan pääsee toki vielä sunnuntaina ennen kilpailua ja lomake on auki lauantai iltaan asti. Helpottaa järjestelyjä kun ollaan metsässä että suunnilleen tiedetään minkä verran on ampujia, osataan esimerkiksi varata riittävästi kiekkoja paikalle. 

Huomioitavaa! Saappaat on tarpeellliset, alueella on paljon pehmeitä paikkoja ja ampumapaikat selviää lopullisesti vasta lauantaina. Madalletulla autolla tuskin perille pääsee, normi henkilöautolla ei ole ongelmia. Kahvia ja pullaa koitetaan saada tarjolle, mutta varautukaa että varmasti järjestelyissä on ongelmia kun kaikki tavarat viedään paikalle erikseen vasta edeltävänä päivänä.

Tiedustelut: Tero Rantonen, 040-5821233

Ruutikangas sijaitsee Oulun ja Raahen puolivälissä. Ruutikankaan meren puoleisen P-paikan kohdalta käännytään ja ajetaan noin kilometrin verran ensin huoltotietä ja sitten metsätietä alueelle.