Jäsenetuja

Oulun Metsästys- ja Ampumaseuran maksamat korvaukset

 

OMAS korvaa 1.6.2021 eteenpäin SM-kisoihin liittyviä kustannuksia seuraavan käytännön mukaisesti:

 • Kullekin kalenterivuodelle päätetään ennalta seuran taloustilanteeseen suhteutettu budjetti korvausten kokonaismäärälle.

   

 • Kilpailuvuoden aikana OMASa edustavalta aikuisjäseneltä otetaan vastaan SALn alaisten kilpailujen SM-ilmoittautumis- ja kisaosallistumisen laskuja (matkat 7 senttiä/km, majoitus 30€/yö (max 2 yötä)) enintään 170€ edestä per kalenterivuosi. Korvauksen edellytyksenä on tuloslistasta löytyvä kilpailutulos (DNF ja DSQ hyväksytään myös tulokseksi).

   

 • Alle 20-vuotiaille korvataan kaikki SM-ilmoittautumiset

   

 • Aluemestaruuskilpailuihin (AM) ja Pohjois-Suomen mestaruuskilpailuihin sekä erilaisiin sarjakilpailuihin seura maksaa joukkueosallistumismaksun

   

 • Kilpailuvuoden lopussa viimeisten SM-kisojen jälkeen kaikkien SM-kisoihin osallistuneiden OMASn aikuisjäsenten em. kilpailukulut lasketaan yhteen ja korvataan em. budjetin puitteissa. Mikäli SM-osallistumisia ja sitä kautta kuluja on niin paljon, että ennalta määrätty budjetti ei riitä korvaamaan em. 170€ säännön mukaisesti, niin tällöin enimmäiskorvaussumma per jäsen joustaa alaspäin, eli kaikille korvataan vähemmän (korvaussumma per jäsen = korvausbudjetti / SM-osallistujien esittämien korvausten yhteissumma x jäsenen esittämä enintään 170€ korvaussumma ). Mikäli kilpailuosallistumisia on sen verran vähän, että korvausbudjettia jää yli, niin loppuosa budjetista jaetaan stipendeinä kilpailumenestyksen perusteella.                                                                                                       

 

OMAS Hallitus