Ilma-ase CUP 2023-2024

Oulun Metsästys- ja Ampumaseuran ilma-ase cup 2023-2024

Perinteinen ilma-ase cup lähestyy jälleen!

 

Kilpailukutsu

Kilpailu ammutaan normaalina kilpailuna, jossa ampumaan pääsee ilmoittautumisen mukaisessa järjestyksessä 24 ampujaa. Jos ilmoittautumisia on enemmän niin seuraava erä ampuu ensimmäisen erän valmistuttua.

Radalla 10kpl Megalink-tauluja ja 6 kpl Inband taululaitteita, sekä  8 kpl ”tule-luokse”- pahvitauluilla varustettua ampumapaikkaa.

Ampuja saa valita ampuuko elektronisiin vai pahvitauluihin. Ensimmäisinä ennakkoon ilmoittautuvilla mahdollisuus varata ensimmäiset Megalink-ampumapaikat.

Aikataulu: Kilpailu alkaa klo 11:00. CUP- kisapäivät löydät täältä

Lajit: 10m Ilmapistooli ja 10m ilmakivääri

Sarjat: SAL:n sarjat

Luokitus: Avoin alueellinen

lmoittautuminen:

Viimeistään kunkin osakilpailun kisaviikon keskiviikkona ilmoittautumislomakkeella. Ampumapaikan lunastaminen radalla kilpailupäivänä klo 09:00 – 11:00.

Jälki-ilmoittautuminen kilpailupäivänä kilpailutoimistossa klo 9:00 - 10.00

Osallistumismaksut: Kilpailutoimistossa ennen kilpailun alkamista: 20€ (40/60 lks), muut 10€.

Maksutavat: käteinen, Smartum, pankkikortti

Palkinnot: Mitalit kolmelle parhaalle sarjoittain, palkintojen jako iltapäivällä tulosten valmistuttua.

Kilpailupaikka: Pirilän sisäampumarata, piriläntie 175, Kempele. Opastus.

Kilpailun johtaja: Esko Tihinen, esko.tihinen@gmail.com, 040 5211607

 

Säännöt

OMAS ilma-ase Cup on sarjakilpailu, jossa ammutaan 6 peruskilpailusäännöillä ammuttavaa osakilpailua sekä finaalisäännöillä ammuttava finaalikilpailu. SYKSYLLÄ ammutaan 3 osakilpailua ja KEVÄÄLLÄ 2 osakilpailua ja HUHTIKUUSSA osakilpailu+finaalikilpailu. 

Kaikki Cupin osakilpailut ovat itsenäisiä, avoimia alueellisia, ilma-asekilpailuja, joissa ammutaan kaikki ilmakiväärin ja -pistoolin sarjat, ml. tuki- ja para-sarjat. Osakilpailuissa palkitaan totuttuun tapaan mitalein kolme parasta ampujaa sarjoittain. 

Cup-sarjat 

Varsinainen Cup-kilpailu jakaantuu kahteen Cup-sarjaan, joissa ovat mukana sukupuolesta ja iästä riippumatta kaikki sarjojen N16-N50, M16-M50 ja Y60-Y80 ampujat 10m ilmapistooli ja 10m ilmakivääri -lajeista. 

• 10m ilmapistooli 

• 10m ilmakivääri 

Osakilpailu tulosten perusteella lasketaan osallistujille Cup-ranking tulos, joka on kolmen parhaan osakilpailu tuloksen kilpalaukausten keskiarvon summa. Voimassa oleva Cup-ranking tilanne on nähtävissä kilpailusivuilla. Mikäli kahdella tai useammalla ampujalla on sama Cup-tulos, ratkaisee parhaan osakilpailu tuloksen laukausten keskiarvo, seuraavaksi parhaan osakilpailu tuloksen laukausten keskiarvo jne. 

Cup-kilpailu huipentuu HUHTIKUUSSA ammuttavaan finaalikilpailuun, johon kutsutaan osakilpailu tulosten perusteella molempien Cup-sarjojen kahdeksan parasta ampujaa. Mikäli ampuja estyy tulemasta finaaliin, tarjotaan finaalipaikkaa sarjassa seuraavaksi sijoittuneelle. 

Finaalikilpailu ammutaan voimassa olevien finaalisääntöjen mukaisesti (24 lks) ja kilpailun kolme parasta ampujaa ilmapistoolissa ja ilmakiväärissä palkitaan Cup-mitalein ja rahapalkinnoin:

1. 300€

2. 200€

3. 100€.